Qui som


L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès a través de la seva Regidoria de Cultura impulsa, des de fa temps, diversos projectes que tenen per objectiu la recuperació, investigació i difusió del nostre patrimoni històric i cultural. D’entre aquests projectes volem destacar la creació de la web del Museu de la Targeta Postal de Catalunya, una ambiciosa iniciativa que mitjançant la xarxa ens permet accedir a un ampli fons de postals antigues de tot Catalunya anteriors a l’any 1940.
Actualment aquest fons està integrat per gairebé 7000 targetes postals i progressivament s’anirà ampliant. D’aquesta manera es posa a l’abast de tothom un llegat excepcional que il•lustra els canvis que ha patit el territori i la societat catalana en els darrers anys. Perquè creiem que donar a conèixer el nostre patrimoni és una bona manera de fer país.
La proposta inicial per crear un museu d’aquestes característiques va sorgir del Cercle Cartòfil de Catalunya
 

Signatura del Museu de la Targeta Postal

Amb la signadura d’aquest acord entre el Cercle Cartòfil de Catalunya i l'Ajuntament de l'Ametlla, es fa un pas més perquè l’Ametlla sigui el primer poble de l’Estat en acollir un museu de la targeta postal, que està projectat que s’ubiqui al futur centre cultural de Can Camp.
 

 

Documents relacionats

notícia (pdf, 278 kb)

 
QUI SOM